У Києві патрульні поліцейські затримали чоловіка, який погрожував підірвати гранату в магазині

Патрульні виявили предмет, схожий на гранату, у сміттєвому відрі неподалік від підозрюваного
Фото: Патрульна поліція України / Facebook

Поліцейські затримали чоловіка з предметом, схожим на гранату. Він заявив, що невдало пожартував, погрожуючи підірвати магазин.

У ніч на 22 жовтня в поліцію звернулася продавчиня однієї з торгових точок на вулиці Богатирській у Києві, повідомивши, що невідомий забіг у приміщення магазину і погрожував підірвати гранату. Про це розповіли в прес-службі патрульної поліції України у Facebook.

"За лічені хвилини на місці працювали патрульні поліцейські. Зловмисника в магазині вже не було, однак заявниця змогла надати детальний опис чоловіка", – зазначили в поліції.

Патрульні обійшли прилеглу територію і виявили чоловіка, схожого за орієнтуванням. Підозрюваний помітно нервував і уникав розмови з інспекторами. Недалеко від нього у сміттєвому відрі патрульні виявили предмет, схожий на гранату. Пізніше чоловік зізнався, що це його вибухівка, а в магазині він просто невдало пожартував.

Інспектори затримали підозрюваного та викликали на місце слідчо-оперативну групу й вибухотехніків. Предмет, схожий на гранату, вилучили та передали на експертне дослідження.