У Києві перекрили міст Метро через загрозу вибуху

Повідомлення про ймовірне замінування надійшло приблизно о 14.00
Фото: depositphotos.com

Патрульні поліцейські перекрили рух по мосту Метро в Києві в обох напрямках після надходження повідомлення про замінування.

У Києві перевіряють інформацію про ймовірну загрозу вибуху на мосту Метро. Про це в коментарі "РБК-Україна" заявив прессекретар управління патрульної поліції столиці Роман Мартинюк.

Водіїв скеровують в об'їзд. На місці перебуває оперативна група.

У пресслужбі управління Національної поліції Києва "РБК-Україна" повідомили, що триває перевірка інформації про чоловіка, який стоїть на мосту.

За даними Суспільного телебачення, приблизно о 13.40 в поліцію зателефонував невідомий чоловік, який повідомив, що перебуває на мосту Метро і планує привести в дію вибухівку. Правоохоронці оголосили спецоперацію "Грім".

У патрульній поліції повідомили, що перекрили рух по мосту в обох напрямках. На місці перебуває слідчо-оперативна група, вибухотехніки та інші служби.

"З технічних причин червона лінія працює від станції "Академмістечко" до станції "Хрещатик" і від станції "Лісова" до станції "Дарниця", – ідеться в повідомленні Київського метрополітену на сторінці у Facebook.