У Києві у вихідні посилять контроль за дотриманням карантину

У Києві зареєстровано вже 348 випадків зараження коронавірусною інфекцією
Фото: ЕРА

Мер Києва Віталій Кличко закликав жителів столиці дотримуватися правил карантину і не виходити на вулицю без нагальної потреби.

У Києві у вихідні посилять контроль за дотриманням карантину. Про це сьогодні під час брифінгу заявив мер столиці Віталій Кличко, повідомляє кореспондент видання "ГОРДОН".

"Задля контролю за дотриманням обмежень цими вихідними правоохоронці нестимуть посилену службу, збільшать кількість нарядів поліції для патрулювання в парках, скверах, публічних місцях Києва", – зазначив Кличко.

Він закликав громадян дотримуватися правил карантину і не виходити на вулицю без нагальної потреби.

Відповідаючи на запитання ЗМІ про відкриття метрополітену в Києві, Кличко сказав, що це залежатиме від ситуації з поширенням коронавірусу.

"Я сьогодні не можу назвати якісь точні дати. Поки за розпорядженням уряду обмежені заходи продовжені до 24 квітня, але ми слідкуємо за ситуацією, за динамікою. Ми не можемо наражати людей на небезпеку, і зараз головне, щоб ситуація не погіршилася після свят", – додав столичний мер.

У Києві зареєстровано вже 348 випадків зараження коронавірусною інфекцією. Протягом останньої доби зафіксовано 13 нових випадків.

Станом на 9.30 10 квітня в Україні підтверджено інфікування коронавірусом 2203 осіб, померло 69 осіб, із яких 12 – протягом останньої доби, 61 людина вже вилікувалася.