Депутат Терентьєв заявив, що новий склад Київради "максимально прозоро" ухвалюватиме земельні та містобудівні рішення

Терентьєв виступив проти хаотичної забудови Києва
Фото: Михайло Терентьєв / Facebook
Депутат Київради від фракції УДАР Михайло Терентьєв заявив, що українська столиця стане ще зручнішою та комфортнішою для жителів; таким же місто має стати і для інвесторів, переконаний він.

Новий склад Київради максимально прозоро ухвалюватиме рішення щодо питань, які стосуються містобудування та землі. Про це за підсумками першого засідання постійної комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин повідомив у Facebook депутат Київради від фракції УДАР та голова комісії Михайло Терентьєв.

"Ми прийшли будувати і створювати, а не руйнувати! Не ламати та провокувати нові скандали, а будувати, розвивати та втілювати зрозумілі та прозорі правила. Ми відповідаємо за те, яким буде обличчя Києва. Тому хочу вас запевнити, що це обличчя буде приємним і з особливим шармом. Київ – унікальний, і ми будемо підкреслювати його найкращі сторони", – написав депутат.

Терентьєв запевнив, що "обличчя" столиці залишиться європейським, і виступив проти хаотичної забудови міста.

"Всі земельні та містобудівні рішення ми будемо ухвалювати максимально прозоро. Місто буде ставати зручнішим і комфортнішим для жителів. Таким самим Київ повинен стати для інвесторів. [...] Київ критикують за хаотичну забудову. І це частково справедливо. Ми можемо, як кажуть, заблукати у бетонних джунглях висоток без необхідної інфраструктури. Я виступаю за чіткі та зрозумілі речі, прописані в генеральному плані міста. Якщо будується новий житловий комплекс, там має бути зручна дорога, розв'язка, метро, дитячі садки, школи та лікарні", – написав він.

Терентьєв зазначив, що Київраді необхідно розбирати "завали проблем".

"Нам "пилити", як може комусь здатися, у Києві нічого. Треба розбирати завали проблем і робити це "малою кров'ю". Адже Україну і весь світ чекають фінансові проблеми через коронакризу. Всі, без сумніву, це відчули. Тому ми повинні бути єдині і в фінансовому, і в політичному сенсі", – підсумував він.