Кличко передав прикордонній службі ще 50 мікроавтобусів для бойових підрозділів

Мер Києва зазначив, що це не остання партія автомобілів від столиці для військових
Фото: kyivcity.gov.ua
Міський голова Києва Віталій Кличко передав прикордонникам ще 50 мікроавтобусів Volkswagen від закордонних партнерів. Про це повідомляє сайт Київської міської влади.

"Ці автомобілі отримають бойові підрозділи, що несуть службу з охорони державного кордону на півночі Київської області, а також на сході України. У липні цього року ми вже передавали нашим прикордонникам 35 аналогічних автомобілів. Вони оптимальні для виконання завдань, що стоять перед прикордонною службою", – сказав Кличко.

Мер Києва наголосив, що це не остання партія автомобілів від столиці для військових.

"Чим сильніші наші військові і чим краще вони оснащені, тим у більшій безпеці ми почуваємося", – зазначив Кличко.

Голова ДПСУ Сергій Дейнеко наголосив, що автобуси дуже потрібні прикордонникам.

"Раніше ми вже отримали від столиці 35 таких автомобілів. Усі вони використовуються за призначенням – поїхали на державний кордон, у зону активних бойових дій. Сьогодні ми отримали техніку, яка буде використовуватися від Бердянська до Херсона, Донецька, Луганська, а також на кордоні із РФ та Білоруссю. І суттєво підсилить нашу спроможність у захисті нашої держави", – сказав Дейнеко.

Від початку широкомасштабної агресії Росії Київ отримав від європейських партнерів і передав міським службам та військовим 32 пожежні автомобілі, 85 мікроавтобусів для прикордонників, 38 карет швидкої допомоги і 41 пасажирський автобус. Також Кличко передав рятувальникам 1000 високотехнологічних захисних комбінезонів.