Крищенко заявив, що порядок на "Євробаченні 2017" забезпечуватимуть до 10 тис. правоохоронців

За словами Крищенка, на час проведення "Євробачення" задіють до 50 службових собак
Фото: mvs.gov.ua

Кількість правоохоронців, які перебуватимуть на вулицях Києва під час проведення "Євробачення 2017", коригуватиметься залежно від оперативних обставин, заявив заступник голови Національної поліції України Андрій Крищенко.

Порядок на "Євробаченні 2017" у Києві забезпечуватимуть до 10 тис. правоохоронців, сказав заступник голови Національної поліції України Андрій Крищенко під час брифінгу 29 квітня, повідомляє кореспондент "ГОРДОН".

"Задіють до 10 тис. особового складу, це і підрозділи Національної гвардії, і Національної поліції, сили з інших регіонів будуть. Кількість безпосередня співробітників, які перебуватимуть на вулицях, коригуватиметься залежно від оперативної обстановки, будь-яких ускладнень, які можуть виникнути", – сказав він.

Крищенко підкреслив, що задіють до 50 службових собак.

Україна здобула право на проведення "Євробачення 2017" після перемоги Джамали з піснею "1944" на конкурсі минулого року.

Пісенний конкурс "Євробачення 2017" пройде в Міжнародному виставковому центрі Києва з 9 по 13 травня включно. У ньому візьмуть участь виконавці з 42 країн.