На київському ринку з'явилося спеціальне м'ясо для Тищенка – по 20 грн за 1 кг

Київські продавці "потролили" Тищенка
Фото: Николай Тищенко / Facebook
Продавці на київських ринках відреагували на скандальну заяву нардепа від "Слуги народу" Миколи Тищенка щодо цін на продукти. Фото із незвичайним цінником опублікував столичний паблік hueviy_kiev в Instagram.

На фотографії прилавка біля м'ясних обрізків стоїть табличка: "Для Тищенка – 20 грн".

"На ринках України почали з'являтися спеціальні пропозиції для Колі Тищенка", – зауважили автори кадру. На якому ринку зроблено фотографію, не уточнюють.

"Ага, і гречка по 12", – припускають у коментарях. "І в ресторанах у нього такі самі ціни", – пожартував один із коментаторів.

Наприкінці жовтня ресторатор, нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко розповів журналістам, що ходить по продукти на Бессарабський ринок у Києві, де купує гречку за 12 грн, а яловичину "від 50 до 70 грн, а можна купити і за 20 грн".

Продавці Бессарабського ринку підтвердили ЗМІ, що Тищенко особисто ходить на закупи та, за їхніми словами, добре знає актуальні ціни.

Контекст:

За даними Держстату станом на вересень 2021 року, середня ціна яловичини в Україні – 172 грн за кг.

Бессарабський ринок – один із найстаріших у столиці, його вважають найдорожчим.

Тищенко є засновником та власником столичної мережі ресторанів "Наша карта", був суддею кулінарного шоу "МастерШеф", ведучим програми "Ревізор". Його обрали у народні депутати в окрузі №219 у Києві від партії "Слуга народу".