"Опозиційна платформа – За життя" висунула Попова на вибори мера Києва

Олександр Попов: Кияни живуть у найбагатшому місті країни, але багато хто з них бідний
Фото: popov.org.ua

Кандидат на посаду мера Києва від "Опозиційної платформи – За життя" Олександр Попов пообіцяв оптимізувати тарифи та ввести київські комунальні субсидії.

"Опозиційна платформа – За життя" висунула свого кандидата на виборах мера Києва. Про це 22 вересня у Facebook повідомила пресслужба партії. Кандидатом у мери української столиці від цієї політичної сили став голова Київської міської держадміністрації з 2010-го до 2014 року Олександр Попов.

"Кияни живуть у найбагатшому місті країни, але багато хто з них бідний. Ціни й тарифи стали непосильними. Саме місцева влада має подбати про те, щоб забезпечити людям нормальне життя: ввести муніципальні доплати, субсидії та інші пільги, – заявив Попов на передвиборній конференції ОПЗЖ, зазначено на сайті політика. – У перші ж дні ми проведемо аналіз тарифів і визначимо ті складові, які дозволять знизити вартість житлово-комунальних послуг".

Він повідомив, що заборгованість у житлово-комунальному господарстві столиці становить понад 7 млрд грн, і нагадав, що під час керівництва КМДА вводив 10-відсоткову знижку на послуги ЖКГ за своєчасну їх сплату. Кандидат пообіцяв оптимізувати тарифи і ввести київські комунальні субсидії.

"У нашій команді люди, які мають досвід у комунальній сфері та зможуть розвивати місто. Люди, які знають, якими мають бути кроки влади, щоб бізнес отримав підтримку. Ми зробимо Київ комфортним для життя і забезпечимо киянам нову якість життя", – заявив він.

Про свої плани балотуватися в мери Києва і бажання повернутися у політику Попов заявляв в інтерв'ю виданню Delo.ua у липні цього року.

Місцеві вибори в Україні призначено на 25 жовтня. Вибори відбудуться на всій території України, крім окупованого Росією Криму та окремих територій Донецької та Луганської областей. Виборча кампанія стартувала 5 вересня.

Нині на посаду мера столиці України претендує 16 кандидатів.