Стрілянина у Києві. Поліцейський дістав три вогнепальні поранення

Поліцейські застосували табельну зброю проти нападників
Фото: depositphotos.com

Екіпаж патрульних зупинив автомобіль Subaru за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування із водієм патрульні звернули увагу на трьох чоловіків у салоні авто, які почали помітно нервуватися.

У Києві поліцейський дістав вогнепальні поранення під час затримання порушників правил дорожнього руху. В одного з них виявили предмети, схожі на пістолет і гранати, повідомила патрульна поліція України у Facebook 13 листопада.

Десь о 4.00 на вулиці Героїв Космосу екіпаж патрульних зупинив автомобіль Subaru за порушення правил дорожнього руху.

Поки патрульні спілкувалися із водієм, троє чоловіків у салоні авто помітно нервувалися. У одного з них патрульні побачили рацію та кобуру. Коли інспектори звернулися до пасажирів, чоловіки вибігли з автомобіля і почали тікати.

Один із утікачів почав стріляти у патрульного під час переслідування. Поліцейський дістав три вогнепальні поранення. У відповідь патрульні застосували табельну вогнепальну зброю, на допомогу їм прибув ще один екіпаж.

Інспектори у підсумку затримали трьох втікачів. Патрульного госпіталізували, інші учасники події поранень не отримали. Поліція встановлює усі обставини події.