У Києві в розпал снігопаду зійшов із рейок трамвай. Фото

Рух вулицею деякий час було заблоковано
Фото: Volodymyr Fomichov / Facebook
Увечері 20 грудня у Києві на вулиці Кирилівській через погіршення погодних умов зійшов із рейок трамвай. Фото опублікувала в Telegram патрульна поліція столиці.

Протягом приблизно 20 хвилин рух Кирилівською у напрямку вулиці Ярославської було заблоковано.

У Києві, як і в більшості регіонів України, 20 грудня вперше за цю зиму випала велика кількість снігу. На дорогах столиці утворилися затори, снігопад спричинив затримання багатьох маршрутів громадського транспорту. Рух був утрудненим і вранці 21 грудня, як свідчили дані Google Maps.

За ніч "більшість вулиць столиці розчищено від снігу та оброблено протиожеледними засобами", повідомили в "Київавтодорі" вранці 21 грудня.

"Дорожники не зупиняють свою роботу. Активне розчищення міста та обробка протиожеледними засобами тривала і вночі. Було залучено 317 одиниць спецтехніки, з них 114 – на тротуарах. Вузькі доріжки, сходи підземних та надземних переходів, зупинки громадського транспорту очищало 274 працівники у складі 42 бригад із ручного прибирання", – ідеться у повідомленні.

В установі зазначили, що роботу ускладнював снігопад, який тривав уночі, а також різке зниження температури.

Контекст:

В Укргідрометцентрі прогнозують значне похолодання 21 грудня – до -12 °С вночі та -10 °С удень.

21 грудня у горах Львівської області та на високогір'ї Закарпаття зберігатиметься значна сніголавинна небезпека, попереджали у Держслужбі з надзвичайних ситуацій вранці 20 грудня.