У Києві від початку року виписали 134 штрафи за порушення карантину

Українців просять дотримуватися соціальної дистанції
Фото: depositphotos.com
Загалом із березня минулого року в Києві виписали 9864 адміністративні протоколи за порушення правил карантину.

Упродовж перших днів 2021 року київські поліцейські склали 134 адміністративні протоколи через порушення карантину. Про це 6 січня повідомила на своїй сторінці у Facebook пресслужба поліції Києва.

Зазначають, що поліцейські не лише звертають увагу на наявність захисної маски, але й на те, щоб люди носили її правильно. Правоохоронці пояснюють українцям правила носіння захисних масок і просять дотримуватися соціальної дистанції.

Окрім того, нещодавно було припинено роботу нічного клубу. На адміністрацію і відвідувачів складено адміністративні протоколи.

Також виявлено спорткомплекс, який, незважаючи на карантинні обмеження, продовжував функціонувати. Керівництво спорткомплексу відмовилося припинити роботу, тому поліцейські склали на адміністрацію протокол і відкрили кримінальне провадження.

Загалом із березня минулого року київські поліцейські виписали 9864 протоколи, ідеться в повідомленні.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

Станом на ранок 7 січня кількість хворих на COVID-19 у світі перевищила 87 млн, від коронавірусу померло 1 млн 883 тис. осіб, а 48 млн 777 тис. – одужали.