Верещук: Кличко хоче стати наступним президентом

Верещук: Кличко вже себе не бачить у Києві, для нього це просто перевалкова база
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

Нардепка від "Слуги народу", кандидатка в мери Києва Ірина Верещук заявила в інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман, що нинішній мер столиці Віталій Кличко хоче повторно балотуватися, тому що вважає цю посаду "трампліном" на наступні президентські вибори.

Нардепка від "Слуги народу", кандидатка в мери Києва Ірина Верещук в ефірі програми "БАЦМАН" головної редакторки інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман висловила думку, що мер Києва Віталій Кличко надалі має намір балотуватися у президенти України.

"Він не хоче займатися містом. Він балотується, тому що думає, що це його трамплін на наступні президентські. Ви бачили його програму? Там написано, що УДАР і Кличко йдуть на вибори, щоб змінити Україну і щоб повернути кожному українцю надію. Вибачте, а до чого тут Київ і київські вибори? Ну ніби вже все зрозуміло. Він уже себе не бачить у Києві, для нього це просто перевалкова база, щоб стартанути на президентські вибори. Якби він хотів працювати в мерії, він би наводив там лад. Якби він хотів працювати головою КМДА, там би такого розброду і хитань не було. У нас би не було 100 і більше незаконних споруд, у нас би не було цих "любих друзів", які взяли його в щільне кільце. Ось і все. Але президентом хоче стати. Цікаво, що він робитиме", – сказала політикиня.

Верещук: Уже недалеко той час, коли президенту потрібно буде вибрати між народом і довбодятлами. Читайте повну версію інтерв'ю

Кличко є мером Києва з 5 червня 2014 року. Він балотується на цю посаду на майбутніх місцевих виборах, запланованих на 25 жовтня.

У вересні 2020 року партія "Слуга народу" офіційно висунула Верещук кандидаткою в мери Києва. Вона виграла партійні праймеріз.

Відео: Алеся Бацман / YouTube