"20 ударів ножем по голові та обличчю". Стали відомі подробиці вбивства та обезголовлювання дівчинки під Харковом

Убивство сталося в селищі Подвірки
Фото: hk.npu.gov.ua

30 квітня в Харкові поліцейські затримали голу жінку, у якої в пакеті була відрізана голова її дочки. Судовий реєстр опублікував матеріали слідства у справі про вбивство.

Жителька селища Подвірки Харківської області, яку підозрюють у жорстокому вбивстві 13-річної дочки, завдала їй не менше ніж 20 ударів ножем по голові та обличчю. Це випливає з постанови Ленінського районного суду Харкова про обрання запобіжного заходу, яку 6 травня опубліковано в Єдиному реєстрі судових рішень України.

Підозрювану затримали 30 квітня о 5.17 на одній із вулиць Харкова, куди вона дійшла з Подвірок пішки. Вона була голою, в одній руці тримала ніж, в іншій – пакет, у якому була відрізана голова дитини. Обезголовлене тіло виявив дядько загиблої.

Слідчі вважають, що жінка діяла "на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин, зі злочинним умислом, направленим на позбавлення життя".

У матеріалах зазначено, що дівчинка померла на місці, після чого її мати, ймовірно, відокремила голову від тіла.

Підозрювана не працює, у неї немає постійного джерела заробітку і стійких зв'язків, ідеться в постанові. Ленінський суд Харкова заарештував її на 60 діб.