24 дитини все ще перебувають у лікарні після розпилення газу в одній зі шкіл Черкас

Госпіталізовано було не менш ніж 38 дітей
Фото: chk.gp.gov.ua

15 квітня в гардеробі гімназії №1 Черкас розпилили перцевий газ, унаслідок чого постраждало 75 дітей. 24 з них перебувають у лікарні, їхній стан нормалізовано, повідомив головний лікар дитячої обласної лікарні Микола Кондрацький.

У дитячій обласній лікарні Черкас усе ще перебуває 24 дитини, яких госпіталізували після розпилення газу в міській гімназії №1. Про це повідомив головлікар лікарні Микола Кондрацький "5 каналу" 16 квітня.

Він розповів, що діти зараз здають аналізи й готуються до виписування.

"Сьогодні десь після 15.00 будуть аналізи. І я думаю, що багато дітей додому підуть, а тих, у яких будуть скарги, залишимо на дообстеження й лікування", – сказав Кондрацький.

За його словами, стан школярів нормальний, їм надають дезінтоксикаційну терапію, деякі мають неврозні реакції.

15 квітня в гардеробі гімназії №1 Черкас розпилили перцевий газ, постраждало 75 дітей, госпіталізовано 55. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею, яка передбачає відповідальність за хуліганство.

У Міністерстві охорони здоров'я України повідомляли, що отруїлося 75 учнів. За інформацією відомства, 38 із них госпіталізували.

Заступник міського голови Черкас Ігор Волошин повідомив, що отруєння сталося через розпилення перцевого газу в гардеробі. За його словами, у більшості класів продовжили навчальний процес.