Апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід для Шуфрича-молодшого

Сину нардепа (крайній праворуч) заборонили на два місяці керувати авто
Фото: Надежда Максимец / Facebook

Запобіжний захід у вигляді особистої поруки для учасника ДТП 26 серпня в Києві Нестора Шуфрича – молодшого оскаржила прокуратура Києва.

Апеляційний суд Києва залишив без змін запобіжний захід для Нестора Шуфрича – молодшого. Про це 12 вересня повідомила у Facebook прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

За її словами, прокуратура апелювала до того, що Шевченківський районний суд не дав оцінки тій обставині, що поручителем є рідний батько підозрюваного. У такому разі інтереси сина можуть переважити обов'язок поручителя перед судом, уважають у відомстві.

Увечері 26 серпня молодший син нардепа від Опозиційного блоку Нестора Шуфрича за кермом автомобіля Bentley збив 31-річного чоловіка на вулиці Шота Руставелі в Києві, повідомили в прес-службі парламентарія.

Автосалон надав автомобіль для зйомок кліпу реп-виконавця зі сценічним ім'ям Pabl.A, який є товаришем Шуфрича-молодшого. Сам музикант у момент ДТП був на передньому пасажирському сидінні Bentley.

Потерпілому медичну допомогу до приїзду карети швидкої допомоги надавав Асман Мендель, син головного рабина хасидів України Моше-Реувена Асмана.

29 серпня постраждалого в аварії прооперували. Чоловік дістав перелом ноги, травму голови і вивих плеча.

30 серпня Шевченківський районний суд Києва відпустив Шуфрича-молодшого на поруки батька.

4 вересня прокуратура Києва оскаржила цей запобіжний захід.

7 вересня суд на два місяці заборонив Шуфричу-молодшому керувати авто.