Чоловік убив жінку в Києві за відмову у дзвінку мобільним телефоном – поліція

Поліція: 29-річному киянину оголосили про підозру у скоєнні вбивства
Фото: Поліція Києва / Facebook

Правоохоронці у Києві затримали підозрюваного у вбивстві жінки у Святошинському районі столиці.

Столичні поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 42-річної жінки у Святошинському районі Києва, за попередніми даними, він убив жінку, бо та відмовила йому у дзвінку мобільним телефоном, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у місті Києві.

"Про вбивство 42-річної жінки правоохоронцям повідомила сусідка. Саме вона викликала швидку допомогу та поліцію", – сказано в повідомленні.

Через кілька годин за підозрою у скоєнні злочину затримали чоловіка. У відділенні поліції він розповів, що зайшов до знайомих у гості, в цю ж квартиру підійшла сусідка знайомих. Підозрюваний попросив у неї мобільний телефон подзвонити, але вона відмовила. Виник словесний конфлікт, затриманий схопив ножа та встромив його жінці у груди.

Слідчий відділ Святошинського управління поліції проводить досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

29-річному киянину оголосили про підозру у скоєнні вбивства. До цього він уже шість років провів за ґратами за хуліганство та злочин, пов'язаний із наркотиками, підкреслюють у поліції.