ДТП у Житомирській області: серед загиблих був громадянин Грузії

20 липня водій маршрутки, рухаючись у напрямку Житомира, зіткнувся з вантажівкою DAF із напівпричепом
Фото: zt.npu.gov.ua

Загиблий унаслідок аварії в Житомирській області громадянин Грузії – 1962 року народження, повідомили в поліції області.

Серед 10 загиблих унаслідок ДТП у Житомирській області був громадянин Грузії. Про це 20 липня повідомили в прес-службі поліції області.

Зазначають, що чоловік був 1962 року народження.

Також станом на 17.00 встановлено, що серед загиблих були: житель міста Полонне Хмельницької області 1974 року народження (водій маршрутного автобуса), житель села Гульськ Новоград-Волинського району 2004 року народження і мешканка Києва (уродженка Рівненської області) 1958 року народження.

За попередніми даними поліції, 20 липня водій маршрутки, рухаючись у напрямку Житомира, зіткнувся з вантажівкою DAF із напівпричепом. Унаслідок ДТП загинуло 10 осіб, ще 10 постраждало. Двоє дітей перебувають у реанімації у важкому стані.

За фактом аварії правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.