ДТП із чотирма жертвами в Рівненській області. У затриманого водія фури раніше було 13 порушень ПДР

Вантажівка виїхала на зустрічну смугу, стверджують у поліції
Фото: rv.npu.gov.ua

7 червня на автодорозі Київ – Чоп сталася аварія, загинуло четверо людей. За попередніми даними, водій вантажівки Mercedes-Benz виїхав на зустрічну смугу. У Нацполіції повідомили, що чоловіка раніше не раз обвинувачували в порушенні правил дорожнього руху.

Співробітники Національної поліції затримали 26-річного водія вантажівки Mercedes-Benz, який 7 червня виїхав на смугу зустрічного руху на трасі Київ – Чоп, що призвело до аварії за участю трьох легкових автомобілів. Про це 8 червня повідомив відділ комунікації Головного управління Нацполіції України в Рівненській області.

Унаслідок ДТП загинув водій і троє пасажирів Chevrolet Aveo – чоловік, жінка та їхній трирічний онук. Водій Audi А6 дістав черепно-мозкову травму і перелом ноги.

За даними поліції, всі учасники події були тверезими.

Як розповів у Facebook заступник начальника департаменту патрульної поліції НПУ Олексій Білошицький, у "послужному списку" затриманого водія 13 порушень правил дорожнього руху, зокрема керування автомобілем у нетверезому стані, кілька аварій, недотримання вимог дорожніх знаків і сигналів світлофора.

"Невже в такій великій і потужній компанії, як "Сільпо Фуд", не можна забезпечити елементарний відбір і хоча б трішки подивитися на тих, хто керує цими фурами? На мою думку, сумнівно, чи такий водій узагалі має керувати транспортними засобами, але давати йому кермо вантажівки – це як мінімум безвідповідально", – написав Білошицький.