Голову громадської ради ДФС Києва затримали на великому хабарі

Правоохоронці задокументували кілька фактів отримання чиновницею грошей від керівника комерційної структури
Фото: npu.gov.ua

Чиновницю Державної фіскальної служби України затримали 6 вересня під час отримання $45 тис. Кошти затримана мала передати посадовцям структурного підрозділу ДФС однієї з областей.

Поліція затримала за вимагання 2 млн грн хабара голову громадської ради при Головному управлінні Державної фіскальної служби України в Києві. Про це 6 вересня повідомила прес-служба Національної поліції.

Чиновницю затримали 6 вересня під час отримання $45 тис. Кошти затримана мала передати посадовцям структурного підрозділу ДФС однієї з областей.

Правоохоронці задокументували кілька фактів отримання чиновницею грошей від керівника комерційної структури.

"На рахунок фірми нібито за надання консультативних і юридичних послуг було перераховано в якості "завдатку" 300 тис. грн. У подальшому правопорушниця одержала наступну частину від обумовленої суми в розмірі $15 тис.", – зазначають поліцейські.

Кошти чиновниця отримувала за те, що проти підприємства не реєстрували податкових накладних і не накладали штрафних санкцій. За нібито протермінування підприємець мав заплатити $75 тис.

Правоохоронці проводять обшуки за місцем роботи та проживання затриманої. Відпрацьовують причетність до вказаного злочину інших посадовців ДФС.