Через реальну загрозу терактів у Києві видали автомати слідчим і операм – ЗМІ

Кожне районне управління поліції має виділити співробітників для охорони порядку з табельною і автоматичною зброєю
Фото: Поліція Києва / Facebook

У Києві посилили заходи безпеки. Вулиці патрулюють загони Нацгвардії України і додаткові наряди поліції. Про це повідомив "Обозреватель".

Із 22 липня в Києві посилили охорону поліцейських управлінь, працівників різних служб залучили до патрулювання столиці, повідомляє "Обозреватель" із посиланням на джерела в поліції.

За інформацією сайта, кожне районне управління поліції Києва має виділити певну кількість співробітників для охорони порядку з табельною і автоматичною зброєю.

"Задіють людей і зі слідства, і з дізнання, і з карного розшуку. Тобто автомати видають навіть слідчим і операм", – розповіли джерела Obozrevatel.

21 липня поліція посилила заходи безпеки в Києві. Для забезпечення громадської безпеки та порядку залучено додаткові наряди поліції та військовослужбовців Національної гвардії України. Під посиленим наглядом правоохоронців будуть не тільки вулиці Києва, але й місця масового скупчення громадян, ринки, транспортні розв'язки, станції метрополітену тощо.

21 липня невідомий повідомив поліцію про замінування двох кіосків біля станції метро "Мінська" в Києві. Згодом правоохоронці дійсно виявили там вибухівку – її знешкодили. Також повідомляли про замінування центрального залізничного вокзалу у столиці, проте ця інформація виявилася неправдивою.