Колишній чоловік моделі, яка постраждала під час вибуху автомобіля Махаурі, не виключив, що їй ампутують ногу

Вибух у середмісті Києва стався 8 вересня
Фото: EPA

Наталія Целовальникова, яка вижила під час замаху на громадянина Грузії Тимура Махаурі, як і раніше, у стабільно важкому стані, повідомив її колишній чоловік Сергій Кошель.

Стан колишньої фотомоделі Наталії Целовальникової, яка перебувала в машині громадянина Грузії Тимура Махаурі під час вибуху, залишається стабільно важким, лікарі не виключають, що жінці доведеться ампутувати ногу. Про це в інтерв'ю ТСН сказав підприємець Сергій Кошель, який провідував колишню дружину.

Також є загроза втрати зору, особливо постраждало праве око Наталії, повідомив Кошель.

За його словами, Наталія опритомніла, у той момент із нею була її мати.

Їхня дочка перебуває в опіковому центрі, загрози її життю немає, додав співрозмовник телеканала.

"У неї глибокі рани були на ногах, на лівій нозі у неї були глибокі рани, це зашивалось нашвидкуруч, відкривалося, перероблялося. У неї опіки першого і другого ступеня, це правда. Загрози життю дитини нічого не віщує. Але вона вся перебинтована: руки, ноги, голова, обличчя. Тільки очі відкрилися вчора вранці, вона нічого не бачила до цього", – сказав Кошель.

Він підтвердив повідомлення ЗМІ, що зустрічався з колишньою дружиною за кілька хвилин до вибуху, та взяла дитину на прогулянку.

8 вересня у Києві на перехресті вулиць Басейна та Велика Васильківська вибухнув автомобіль, у якому перебувало три людини. Водій, громадянин Грузії Тимур Махаурі, загинув на місці події. Жінку із серйозними ушкодженнями і дитину доправили до лікарні.