Максакова: Україні я до скону зобов'язана і вдячна. Порошенко виділив мені держохорону і не дав Росії мене викрасти

Максакова: Хочу сказати велике спасибі всім, хто за мене вступився
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

Удова екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, оперна співачка Марія Максакова в інтерв'ю Дмитру Гордону назвала своїм спасителем президента України Петра Порошенка.

Колишній депутат Державної думи Росії, оперна співачка Марія Максакова стверджує, що рішення президента України Петра Порошенка про надання їй держохорони змінило її долю. Про це вона сказала в авторській програмі українського журналіста Дмитра Гордона на каналі "112 Україна".

За словами Максакової, після загибелі її чоловіка Дениса Вороненкова вона відчувала загрозу з боку спецслужб РФ.

"Україні я до скону зобов'язана і вдячна. Петро Олексійович Порошенко вирішив виділити мені держохорону. Він змінив мою долю та не дав їм викрасти мене і привезти в російське посольство", – заявила екс-депутат Держдуми.

Вона нагадала, що на російських телеканалах навесні проходила кампанія з її повернення до Росії.

"Вони ж кричали: "Машо, тобі потрібно втікати в російське посольство!" Зрозуміло, що ніхто туди бігти не збирався! Та зрештою я би Порошенку це й пояснювала, що я туди не прибігла. Тобто він зіграв у моєму житті роль спасителя", – сказала Максакова.

За її словами, охорона цілодобово перебуває поруч.

"У принципі, це люди, які рятують мене від левіафана, витягуючи з його пащі! Я дуже добре це усвідомлюю і хочу сказати велике спасибі всім, хто за мене вступився", – додала вона.

Максакова: Я буду лежати поруч із Денисом на Звіринецькому кладовищі в Києві. Читайте повну версію інтерв'ю