Мама дівчинки, яку побили підлітки в Одесі: Це якась звіряча жорстокість

За даними поліції, дівчинку побили 27 липня
Фото: pixabay.com

Одеситка Оксана, дочку якої побила група підлітків, розповіла, що батьки дівчаток телефонували і намагалися просити вибачення.

Одеситка Оксана, дочку якої – 15-річну Соню – побила в Одесі група підлітків, розповіла інтернет-виданню "Страна", що шокована тим, що сталося.

Мама постраждалої працює вихователем в одному з комунальних підприємств міста.

"Домовлятися з ними я не буду і навіть не думала про таке. Батьки тих, хто бив, телефонували, намагалися просити вибачення. Але я цього не приймаю. Зараз узагалі не беру телефон, коли телефонують із незнайомих номерів. Учасниці знущань та побиття повинні відповідати за законом. Уся ця історія – величезний шок для мене. Я переглядала відео десятки разів – скрізь у мережі цей ролик. Хочеться крикнути: люди, припиніть викладати це в мережу! Це великий біль для мене й Соні. Після побиття я запропонувала дочці звернутися до психолога, але вона лише посміхнулася і відповіла: "Мамо, тобі більше потрібна така допомога". І це правда, я спати не можу – прокидаюся по кілька разів за ніч", – розповіла одеситка.

Вона додала, що підлітків, які побили її дочку, має бути за це покарано: "Залишати це просто так я не буду. У мережі вже є інформація, що нібито все закінчиться адміністративними штрафами по 51 грн для батьків мучительок моєї доньки. Але я написала заяву в поліцію. Хочу, щоб був суд, винуватців має бути покарано за законом. Це якась звіряча жорстокість. Страшно й те, що одна з тих, хто знімав побиття моєї дочки, дуже часто бувала в нас у гостях, я вважала її подругою Соні".

За даними поліції, дівчинку побили 27 липня в Малиновському районі Одеси. Відомо про це стало за кілька днів, коли відеозапис події потрапив у Facebook.

За інформацією правоохоронців, причиною конфлікту між підлітками стали ревнощі.

Батьків усіх правопорушниць притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу про адміністративні правопорушення України. Поліція також відкрила кримінальне провадження за статтею про хуліганство.