Напад на ветерана АТО та його дружину. Сина потерпілої заарештовано

Слідчі вважають, що заарештовані хотіли вбити Панова (на фото) та його дружину
Фото: Тетяна Руденька / Facebook

Святошинський районний суд Києва заарештував на два місяці без права внесення застави двох підозрюваних у нападі на ветерана антитерористичної операції на Донбасі Ігоря Панова з позивним Хан і його цивільну дружину Оксану. За даними слідства, пару побили син потерпілої і його товариш.

12 листопада Святошинський районний суд Києва обрав запобіжний захід для двох підозрюваних у жорстокому побитті ветерана антитерористичної операції на Донбасі Ігоря Панова з позивним Хан та його цивільної дружини Оксани, інформує пресслужба прокуратури Києва у Facebook.

Суд задовольнив клопотання прокуратури та заарештував сина потерпілої і його товариша на 60 діб без права внесення застави, ідеться в релізі.

Речниця прокуратури Надія Максимець у коментарі "Українській правді" розповіла, що заарештовані під час засідання суду заперечували свою провину і відмовилися давати свідчення.

Увечері 9 листопада Панова із дружиною побили і залишили непритомними на сходах у під'їзді. Панова і його дружину госпіталізували у тяжкому стані.

12 листопада волонтерка Тетяна Грубенюк повідомила у Facebook, що потерпіла отямилася, Панов у критичному стані, його перевезли до реанімаційного відділення військового госпіталю.

За даними слідства, син потерпілої та його знайомий хотіли вбити пару. Інцидент стався після сварки між жінкою та сином, повідомили у прокуратурі. Нападників затримали, 11 листопада їх повідомили про підозру в замаху на вбивство.