Особи загиблих у таборі "Вікторія" дітей визначить генетична експертиза – поліція

У дитячому таборі "Вікторія" загинуло троє дітей
Фото: dumskaya.net

Батьки 12-річної Сніжани Арпентій, яка була в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі, відмовилися визнавати загибель дитини, тому поліція оголосила її в розшук.

Стан останків загиблих під час пожежі у таборі "Вікторія" не дає змоги провести пряме впізнання, тому для їх ідентифікації проведуть генетичну експертизу. Про це "Думской" заявили в поліції Одеси.

Видання повідомляє, що батьки 12-річної Сніжани Арпентій відмовилися визнавати загибель дитини, тому поліція оголосила її в розшук.

Крім Сніжани, як пише "Думская", з охопленого полум'ям будинку не евакуювали восьмирічної Софії Мазур і дев'ятирічної Анастасії Кулинич.

Увечері 15 вересня в дитячому таборі "Вікторія" на вулиці Дача Ковалевського в Одесі спалахнула пожежа. У таборі перебувало 150 дітей, 42 із них – в охопленому полум'ям корпусі. Загинуло три дівчинки.

Поліція Одеської області відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі за статтею про порушення норм пожежної безпеки. За даними правоохоронців, двох дітей було госпіталізовано. Двом посадовим особам табору оголосили підозри за статтею Кримінального кодексу України "порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей".

16 вересня в Одеській області оголошували траур.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що для розслідування пожежі скерують найкращих слідчих.

18 вересня директора табору "Вікторія" Петроса Саркісяна заарештували без права застави.