Поліція затримала третього в'язня, який утік із колонії в Одесі

Під час затримання чоловік намагався чинити опір поліцейським
Фото: Патрульна поліція Одеської області / Facebook

Приблизно добу ув'язнений Владислав Куспіс, який утік із колонії в Одесі, переховувався біля кемпінгу на автомагістралі Одеса – Київ, заявив радник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк.

Поліція затримала третього в'язня, який утік із колонії в Одесі, заявив 20 липня у Facebook радник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк.

"Особовим складом Усатівського відділку поліції Головного управління Нацполіції Одеської області разом із патрульною поліцією Одеської області затримано третього учасника резонансної втечі, яка сталася напередодні в Одесі. Близько доби ховався біля кемпінгу на автомагістралі Одеса – Київ біля пункту пропуску "Дачне", – написав Форостяк.

Він нагадав, що раніше правоохоронці затримали двох спільників утікача.

Як уточнила патрульна поліція Одеської області у Facebook, 20 липня до поліцейських звернувся громадянин і повідомив, що бачив людину, яку розшукує поліція. Патрульні одразу вирушили на вказане місце.

"Під час здійснення розшукових заходів патрульні затримали зловмисника, який польовими дорогами намагався залишити межі Одеської області. При затриманні чоловік намагався чинити опір поліцейським. При собі також мав ніж", – поінформували патрульні.

Затриманого передали слідчим для проведення необхідних процесуальних дій.

Уранці 17 липня ув’язнені Іван Запорожан, В'ячеслав Загорняк і Владислав Куспіс утекли з Південної виправної колонії №51, проломивши стіну овочесховища.

18 липня засудженого за крадіжку 21-річного Запорожана та 26-річного Загорняка, який відбуває строк за сексуальне насильство щодо малолітньої дитини, знайшли й доправили в Малиновське відділення поліції в Одесі.