"Поперек дороги на неосвітленій ділянці стояла машина без габаритів". Нардеп Шахов розповів про обставини ДТП

Шахов: Зі мною все гаразд, тільки кілька ударів і синців
Фото: Сергей Шахов / Facebook

За словами народного депутата України від групи "Воля народу" Сергія Шахова, у ДТП винен водій автомобіля Ford, який був п'яним.

У ніч на 14 червня в Лубенському районі Полтавської області сталася ДТП за участю народного депутата від групи "Воля народу" Сергія Шахова. Про це повідомили в прес-службі нардепа виданню "ГОРДОН".

"Під Лубнами одностороння дорога з відбійниками. Поперек дороги на неосвітленій ділянці стояла машина без габаритів. Виявилося, що водій був п'яним, ударився у відбійник і став поперек дороги. Від зіткнення з ним наш автомобіль кинуло на відбійник і далі – на узбіччя", – розповів Шахов.

Він підкреслив, що всі пасажири в його машині були пристебнутими, інакше наслідки були б значно серйознішими. На місце події одразу викликали "швидку" і поліцію.

"Одну людину було госпіталізовано. Зараз чоловікові надають усю необхідну медичну допомогу. Зі мною все гаразд, тільки кілька ударів і синців. Урятували ремені безпеки. Від госпіталізації я відмовився", – заявив нардеп.

За даними поліції, водій автомобіля Ford дістав важку травму голови, його доправили в реанімацію. Народний депутат та інші учасники ДТП травм не дістали.

За фактом ДТП вирішують питання про початок досудового розслідування за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).