Постраждалий у ДТП за участю Шуфрича-молодшого перебуває у важкому стані в реанімації – лікар

ДТП сталася ввечері 26 серпня на вулиці Шота Руставелі

Фото: Moshe Azman / Facebook

Микола Дьомін, головний лікар Київської міської клінічної лікарні №17, у реанімаційному відділенні якої перебуває на лікуванні потерпілий унаслідок ДТП за участю сина народного депутата від Опозиційного блоку Нестора Шуфрича, не коментує динаміки стану травмованого.

Постраждалий унаслідок ДТП за участю сина народного депутата від Опозиційного блоку Нестора Шуфрича, як і раніше, перебуває в реанімації у важкому стані. Про це в коментарі "Українській правді" повідомив головний лікар Київської міської клінічної лікарні №17 Микола Дьомін.

"Лежить у реанімації, лікується", – сказав Дьомін.

На запитання, чи є тенденція до покращення стану постраждалого, він відповів, що "це інформація інкогніто".

Про те, що ввечері 26 серпня Шуфрич-молодший за кермом автомобіля Bentley збив 31-річного чоловіка на вулиці Шота Руставелі в Києві, повідомили в прес-службі нардепа. Автосалон надав автомобіль для зйомок кліпу реп-виконавця зі сценічним ім'ям Pabl.A, який є товаришем Шуфрича-молодшого. Сам музикант у момент ДТП перебував на передньому пасажирському сидінні Bentley.

Потерпілому медичну допомогу до приїзду карети швидкої допомоги надавав Асман Мендель, син головного рабина хасидів України Моше-Реувена Асмана.

27 серпня для лікування потерпілого у ДТП приїхали медики з Ізраїлю.