Правоохоронці затримали військового комісара, який збив на смерть подружжя в Херсонській області

Колишній військовий комісар на ВАЗ-2106 збив двох людей
Фото: Лариса Сарган / Facebook

Під колесами ВАЗ-2106 у Херсонській області, яким керував нетверезий військовий комісар, загинуло подружжя 1991-го і 1996 року народження, у них залишилося двоє дітей, повідомили у військовій прокуратурі Південного регіону.

Правоохоронці затримали військового комісара, який збив на смерть подружжя в Херсонській області, повідомляє прес-служба військової прокуратури Південного регіону.

"Установлено, що 3 серпня приблизно о 21.10 у Чаплинці Херсонської області військовий комісар, знаходячись у стані сильного алкогольного сп'яніння, керуючи власним автомобілем ВАЗ-2106, здійснив наїзд на подружжя К. 1991-го і 1996 року народження. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди чоловік та жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці, а двоє неповнолітніх дітей залишилися без батьків", – ідеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали підозрюваного у ДТП у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу", – додали в прокуратурі.

Згідно з рішенням командувача Сухопутних військ Збройних сил України, водія звільнили з лав Збройних сил України та позбавили військових звань.