Прокуратура Києва затримала конвоїра, який допоміг утекти з-під варти "шлюбному" аферистові

У Києві затримали конвоїра і повідомили йому про підозру
Фото: Прокуратура міста Києва / Facebook

Співробітникові Дніпровського управління київської поліції повідомили про підозру у пособництві втечі з-під варти підозрюваного, зазначили у прокуратурі Києва.

Прокуратура Києва 23 червня затримала конвоїра, який допоміг утекти з-під варти підозрюваному у шахрайстві Олександру Бурлаку. Про це повідомила прес-служба київської прокуратури у Facebook.

Співробітникові Дніпровського управління київської поліції повідомили про підозру у пособництві втечі з-під варти підозрюваного за ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 393 Кримінального кодексу України, вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу.

Бурлаку втік з-під варти 23 червня. У поліції повідомляли, що раніше судимого за підроблення документів чоловіка цього разу підозрюють у шахрайстві за ч. 2 ст. 190 і ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України.

"Зловмисник є "шлюбним" аферистом, він знайомився з жінками і грабував їх: у родини однієї потерпілої він видурив $60 тис.", – повідомили у поліції.

Чоловіка затримали в орендованій квартирі в Києві на Троєщині 24 червня. За фактом утечі відкрито провадження за ст. 393 Кримінального кодексу України.