Прокуратура повідомила про підозру затриманого за отримання хабара на міському кладовищі мера міста Сколе Львівської області

Москаля вдруге спіймали на отриманні хабара

Фото: Юрій Луценко / Facebook

Мер міста Сколе Львівської області Володимир Москаль, якого правоохоронці затримали на отриманні хабара, перебуває в ізоляторі, повідомила речниця обласної прокуратури Юлія Шевченко.

Мера міста Сколе Львівської області Володимира Москаля, якого вчора правоохоронці затримали на міському кладовищі, повідомлено про підозру в отриманні хабара. Про це 19 липня розповіла в коментарі телеканалу "112 Україна" спікер обласної прокуратури Юлія Шевченко.

"Установлено, що 42-річний мер вимагав від особи переоформити на свою матір гаражне приміщення орієнтовною вартістю 70 тис. гривень. У цю суму, зокрема, входить і 8,7 тис. гривень матеріальних послуг. У даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання до 10 років ув'язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади, конфіскацію майна", – сказала вона.

На цей момент Москаль перебуває в ізоляторі, додала Шевченко.

Москаль є мером Сколе з 2010 року. 18 червня генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що мера спіймали вдруге на отриманні хабара. Уперше його було засуджено у березні цього року, але він зберіг посаду і залишився на свободі через тривалий розгляд апеляції.