"Просто ще один день 2020 року". Ілон Маск прокоментував захоплення заручників у Луцьку

Ілон Маск відреагував на публікацію The New York Times про луцького нападника
Фото: ЕРА

Американський підприємець Ілон Маск залишив коментар під публікацією американського видання The New York Times про захоплення заручників у Луцьку. Його підписники погодилися, що 2020 рік дійсно багатий на події.

Американський підприємець Ілон Маск прокоментував захоплення заручників у Луцьку 21 липня.

Він написав у Twitter 22 липня повідомлення під публікацією американського видання The New York Times про вчорашню подію в Україні.

"Просто ще один день 2020 року", – відреагував Маск на публікацію.

Скріншот: Elon Musk / Twitter

The New York Times описала історію так: "Чоловік із вогнепальною зброєю та вибухівкою захопив 13 заручників і вимагав, щоб президент України порадив документальний фільм, оповідачем у якому є Хоакін Фенікс, про жорстоке поводження з тваринами. Президент виконав вимогу і заручників було звільнено".

Підписники Ілона Маска погодилися з ним. Вони писали, що 2020 рік дійсно багатий на події.

Зранку 21 липня в центрі Луцька Кривош захопив автобус, у якому перебувало 13 осіб. Приблизно о 22.00 терорист здався. Ніхто із заручників не постраждав.

Національна поліція відкрила провадження за ст. 147 (захоплення заручників) Кримінального кодексу України, СБУ – за ст. 258 (теракт).

Заступник глави МВС України Антон Геращенко зазначав, що Кривош двічі судимий, орієнтовно 10 років провів у виправних установах за скоєння низки тяжких злочинів, зокрема за шахрайство, вимагання, незаконне поводження зі зброєю та бандитизм.

"ГОРДОН" стежив за подіями в Луцьку в режимі онлайн.