Суд дозволив Чорновол узяти на поруки начальника Дружківського міського відділення поліції Янголенка

Янголенко буде зобов'язаний з'являтися до слідчого на першу вимогу і відвідувати судові засідання
Фото: police.dn.ua

Народний депутат від "Народного фронту" Тетяна Чорновол уважає, що затриманий на хабарі начальник Дружківського відділення поліції Сергій Янголенко заважав контрабанді сигарет з окупованої території, тому вирішила взяти його на поруки.

Краматорський міський суд 5 жовтня обрав запобіжний захід затриманому на хабарі у розмірі 200 тис. грн начальнику Дружківського відділення поліції, колишньому командиру батальйону "Харків-1" Сергієві Янголенку у вигляді особистої поруки – його взяла на поруки народний депутат України від "Народного фронту" Тетяна Чорновол. Про це повідомляє місцеве видання "ДНЛ+".

У прес-службі суду повідомили, що Янголенко буде зобов'язаний з'являтися до слідчого на першу вимогу і відвідувати судові засідання.

3 жовтня стало відомо, що співробітники Служби безпеки України затримали Янголенка під час отримання хабара у розмірі 200 тис. грн. Він вимагав від громадянина хабар за "вжиття кримінально караних заходів реагування до невстановлених осіб, які незаконно викрадають урожай з орендованих земель сільгосппризначення", повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

У ході затримання Янголенку викликали "швидку".

На думку Чорновол, Янголенко з лютого 2018 року заважав контрабанді сигарет із Донбасу, тому було проведено операцію з його затримання.

За даними LB.ua, Янголенко є колишнім бійцем "Беркуту" та УНСОвцем. Його брат Андрій Янголенко був командиром батальйону "Слобожанщина".