Суд заарештував підозрюваних у замаху на заступника голови Одеської облради

Суд заарештував підозрюваних у замаху на Радковського
Фото: pixabay.com

Двох підозрюваних у замаху на вбивство заступника голови Одеської облради Олега Радковського було затримано 12 жовтня. Правоохоронці припускають, що це стрілець і його спільник.

Київський райсуд Одеси 14 жовтня взяв під варту двох підозрюваних у замаху на вбивство заступника голови Одеської облради Олега Радковського. Про це у Facebook повідомила прес-служба прокуратури Одеської області.

Увечері 4 жовтня в Одесі внаслідок замаху невідомих Радковський дістав поранення в ногу, руку й поперек. Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство.

Радник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк повідомив, що правоохоронці не пов'язують замаху з політичною діяльністю.

12 жовтня було затримано двох осіб, підозрюваних у замаху на Радковського. Правоохоронці припускають, що це стрілець і його спільник.

Радковський – колишній нардеп від "Батьківщини", член облради партії, засновник мережі супермаркетів "Наталка" й холдингу "Берег-груп".