У Дніпрі двоє водіїв посварилися на дорозі: Одного поранено, іншому загрожує до семи років в'язниці

Інцидент стався на Набережній Заводській
Фото: Національна поліція - Дніпропетровська область / Facebook

У центрі Дніпра двоє водіїв не поділили дороги, у підсумку одного з них було поранено з травматичного пістолета. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу України "хуліганство".

У Дніпрі два водії, які посварилися на дорозі, застосували один проти одного газовий балончик і травматичний пістолет. Одного чоловіка було поранено в ногу. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Дніпропетровській області на своїй сторінці у Facebook.

"Непорозуміння між двома водіями виникло в центрі міста. Виїхавши на широку дорогу Набережної Заводської, чоловіки вирішили розібратися словесно, однак мирної бесіди у них не вийшло. Один із них отримав кулю в ногу з травматичної зброї, інший – газовим балончиком в очі", – ідеться в повідомленні.

Потерпілий повідомив, що йому здалося, що опонент хоче його вдарити. Тому він дістав із кишені газовий балончик і бризнув в обличчя кривдника. Останній дістав травматичний пістолет і вистрілив у ногу хлопцю, після чого сів у свій автомобіль і поїхав із місця події. Медики діагностували у потерпілого сліпе поранення стегна.

Незабаром зловмисника було затримано і доправлено у відділення поліції. Ним виявився раніше не судимий 32-річний місцевий житель. Свою провину він визнав.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу України "хуліганство". Вирішують питання про обрання запобіжного заходу зловмисникові, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років.