У Харківській області порожні вантажні вагони врізалися в пасажирський поїзд

Унаслідок зіткнення перекинулося кілька вагонів
Фото: hk.npu.gov.ua

Через зіткнення потягів на залізничному перегоні в Харківській області чотири з дев'яти вагонів зійшли з рейок і перекинулися. Постраждало четверо людей – троє пасажирів приміського поїзда і працівник залізниці.

У Харківській області вночі 12 вересня порожні вантажні вагони врізалися в пасажирський поїзд сполученням "Дніпро – Красноград". Про це повідомили в прес-службі обласного управління поліції.

Інцидент стався приблизно о 1.00 на залізничному перегоні "Зачепилівка – Красноград" біля села Степове.

Через зіткнення чотири з дев'яти вагонів зійшли з рейок і перекинулися. Постраждало четверо людей – троє пасажирів приміського поїзда і працівник залізниці.

"Стан здоров'я потерпілих задовільний, після надання медичної допомоги вони були відпущені. Усього в потязі "Дніпро – Красноград" знаходилося 19 осіб, із них 14 пасажирів та п'ять членів поїзної бригади. На даний час рух транспорту на даній ділянці залізничного перегону перекритий, проводяться роботи щодо ліквідації наслідків вказаної аварії. На місці працюють працівники Красноградського відділу поліції", – повідомили правоохоронці.

Інформацію про подію занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

Відео: ГУ Національної поліції в Харківській області / YouTube