У Харківській області у ДТП загинуло п'ятеро людей

Вцілілого учасника ДТП відвезли до райлікарні Ізюма
Фото: pixabay.com

Після зіткнення в Ізюмському районі Харківської області автомобілів ВАЗ-2109 та Daewoo вижив тільки один водій. П'ятеро осіб загинули.

5 лютого біля села Новопавлівка Ізюмського району трапилася ДТП, жертвами якої стало п'ятеро людей. Про це поінформувало Головне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

"Надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду між автомобілями ВАЗ-2109 та Daewoo Lanos. Подія сталася на 603-му кілометрі траси Київ – Харків – Довжанський... Унаслідок ДТП загинуло п'ятеро осіб (дані встановлюються, троє загиблих у ВАЗ та двоє загиблих у Daewoo) та постраждав один чоловік (водій автомобіля Daewoo)", – ідеться в повідомленні.

Рятувальники розповіли, що постраждалого водія з понівеченої машини витягали за допомогою гідравлічного інструменту. Після цього його передали медикам.

У поліції Харківської області підтвердили загибель п'ятьох осіб.

"Попередньо встановлено, що автомобіль Daewoo Nubira, який рухався по головній дорозі, зіштовхнувся з ВАЗ-2109, що виїхав із другорядної дороги на головну. У результаті зіткнення сталося загоряння транспортних засобів", – зазначили правоохоронці.

За їхніми даними, в автомобілі ВАЗ загинули 42-річний водій і пасажири віком 41 та 43 років. Про загиблих у Daewoo інформації не озвучено. У поліції зазначили, що водієві, який вижив, 34 роки, його доправлено в районну лікарню Ізюма.