У Харкові зіпсували мінімум 12 терміналів із продажу електронних квитків для проїзду у транспорті – міськрада

Термінали для продажу електронних квитків у Харкові заливають монтажною піною або клеєм
Фото: Юрій Сидоренко / Facebook

У Харкові цілеспрямовано намагаються зірвати введення нової системи оплати проїзду, упевнений директор департаменту у справах інформації та зв'язків із громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

У Харкові невідомі зіпсували мінімум 12 терміналів із продажу електронних квитків. Про це повідомив у Facebook директор департаменту у справах інформації та зв'язків із громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

"Думаю, з того, як ґрунтовно вандали підходять до псування терміналів із продажу e-ticket, можна судити, що хтось цілеспрямовано намагається зірвати в Харкові введення нової системи оплати проїзду. Наразі нам відомо про 12 зіпсованих терміналів. Географія – усе місто, від Стєкляшки до Академіка Павлова. Почерк один – термінали заливаються будівельною піною або клеєм", – розповів Сидоренко.

У коментарях до поста він зазначив, що зіпсованих терміналів може бути більше.

"Зараз фіксують усі адреси зіпсованих терміналів – їх же може виявитися багато більше, ніж 12, і одразу ж будуть звернення в поліцію щодо кожного випадку окремо", – написав Сидоренко.

Електронний квиток для оплати проїзду в наземному громадському транспорті в Харкові ввели з 1 грудня 2017 року, повідомляла прес-служба міськради. Із 1 січня 2018 року система мала почати працювати в Харківському метрополітені.