У Києві невідомий "собачник" під час бійки убив співробітника Управління держохорони – ЗМІ

Правоохоронці розшукують "собачника"
Фото: Киев Оперативный / Facebook

Джерело телеканала NewsOne у правоохоронних органах повідомило, що вбитий у Києві чоловік був співробітником Управління державної охорони України. За даними "Київ Оперативний", у нього виник конфлікт із невідомим, який вигулював собак. Той завдав потерпілому смертельного удару в щелепу, а потім зник із місця злочину.

2 січня приблизно о 23.20 у Києві на вулиці Саперне Поле, 12 на території ЖК "Французький квартал" сталося вбивство, повідомляє 3 січня "Київ Оперативний" у Facebook.

За попередньою інформацією, виник конфлікт між автомобілістом і чоловіком, який вигулював собак.

"Чоловік, який вигулював тварин, ударив автомобіліста у щелепу, від чого той упав. Перехожі одразу викликали "швидку". Лікарі доволі швидко прибули і намагалися реанімувати потерпілого, але їм це так і не вдалося", – ідеться у повідомленні.

Чоловік, який завдав удару, втік із місця злочину.

"За інформацією свідків, прикмети вбивці: спортивна тілобудова, 185 см зросту, має бороду, неслов'янську зовнішність. Був одягнений: у темну спортивну куртку з чорним капюшоном, сині спортивні штани. Наразі його розшукують правоохоронці. Померлому було всього 26 років", – додали на сторінці "Київ Оперативний".

У Facebook опублікували також фото розшукуваного.

Джерело телеканала NewsOne у правоохоронних органах повідомило, що вбитий чоловік був капітаном в Управлінні державної охорони України. Його звали Василь Хмелюк.

На сайті проекту "Декларації" зазначено, що Василь Хмелюк родом із Кам'янця-Подільського. За фахом – військовий, працював в Управлінні державної охорони, одружений.

Прес-служба поліції Києва повідомила, що ймовірний убивця вигулював двох собак на вулиці Саперне Поле, під час конфлікту вдарив свого опонента, "від чого той впав і помер на місці".

Тіло направили на судово-медичну експертизу, правоохоронці розшукують "собачника".

Імені жертви в поліції не називають.

"Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі почали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини", – ідеться в повідомленні.