У Києві виявили мертвим іноземного інструктора Нацгвардії

Експерти припустили, що іноземець вистрілив собі в голову
Фото: pixabay.com

За даними поліції, боєць спецзагону іноземної держави, який співпрацював з українською Нацгвардією, вистрілив собі у скроню.

У Києві на орендованій квартирі виявлено мертвим іноземного громадянина, який був інструктором Національної гвардії України. Про це 10 вересня повідомив відділ комунікації поліції Києва.

До чергової частини Голосіївського райуправління Нацполіції надійшло повідомлення від жінки, власниці квартири, яка виявила квартиранта без ознак життя.

"Правоохоронці провели огляд, опитали власницю квартири, сусідів та встановили особу загиблого. Це громадянин іншої держави 1982 року народження, боєць спецзагону іноземної держави, інструктор Національної гвардії України", – розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

За його словами, на місці події вилучили стартовий пістолет, перероблений на травматичний, а також редакційне посвідчення одного з українських інтернет-ресурсів на ім'я загиблого.

Медичні працівники та судово-медичний експерт виявили вогнепальне поранення у скроню. За попереднім висновком фахівців, чоловік скоїв самогубство.

"За показами знайомих, загиблий останнім часом вів замкнутий спосіб життя, а на сторінці у соціальній мережі він залишив песимістичний допис", – зазначили у столичній поліції.