У Київській області фігурант кримінального провадження кинув у правоохоронців дві гранати – поліція

Гранати не вибухнули
Фото: Поліція Київської області / Facebook

Підозрюваний у заподіянні умисного тяжкого тілесного ушкодження забарикадувався в будинку в Київській області, чинив опір правоохоронцям, кинув у їхній бік дві гранати і спробував утекти, повідомили в поліції. Чоловіка затримали.

У Київській області фігурант кримінального провадження кинув у правоохоронців дві гранати під час затримання, поінформувала 10 вересня у Facebook пресслужба обласної поліції.

"Подія сталася під час затримання особи, яка ґрунтовно підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, а саме нанесення ножового поранення. Підозрюваний забарикадувався в будинку, чинив спротив поліцейським, а потім кинув у їхній бік дві гранати й намагався втекти", – указано в повідомленні.

Гранати не вибухнули.

"Правоохоронці злагодженими і професійними діями знешкодили та затримали зловмисника. Під час невідкладного обшуку в його оселі виявлено і вилучено два боєприпаси, зброю, набої та ніж, які відправлено на відповідні експертизи", – продовжили в поліції.

Чоловіка затримали, правоохоронці вирішують питання про правову кваліфікацію події.