У Київській області у ДТП потрапив автомобіль із вісьмома пасажирами, загинув чоловік, який їхав у багажнику – поліція

За даними правоохоронців, інцидент стався під час святкування дня народження
Фото: kv.npu.gov.ua

За кермом автомобіля, який в'їхав в огорожу приватного будинку в місті Миронівка Київської області, був нетверезий 17-річний студент без водійського посвідчення; його затримали, повідомили в обласній поліції.

Уранці 29 вересня в місті Миронівка Київської області у ДТП потрапив автомобіль, у якому їхало восьмеро осіб, інформує пресслужба поліції Київської області.

"Автомобіль, за кермом якого був 17-річний хлопець, протаранив металевий паркан і в'їхав на подвір’я приватного будинку. Унаслідок чого загинув 19-річний молодик, який на той час перебував у багажнику – через відсутність місця у салоні", – ідеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що машину вів студент одного з місцевих навчальних закладів, який не мав водійського посвідчення. Транспортний засіб він придбав за кілька днів до цього.

У поліції зазначили, що інцидент стався під час святкування дня народження. За попередніми даними, водій був нетверезим.

"Будучи вже напідпитку (1,25 проміле), у компанії іще шістьох друзів у салоні він вирішив "прокататися". На швидкості не впорався з кермуванням і протаранив паркан приватного будинку. Його занесло до бетонного колодязю, що й призвело до трагедії. 19-річний хлопчина, що перебував у багажнику, загинув на місці, водій і ще шестеро пасажирів, серед яких дві дівчини, перебувають зараз у лікарні", – повідомили в поліції.

Водія автомобіля затримали. Кримінальне провадження відкрили за ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).