У Львівській області четверо рибалок провалилися під лід, один загинув

За попередньою версією медиків, чоловік помер через переохолодження
Фото: pixabay.com

Трьох чоловіків, які провалилися під лід під час риболовлі, госпіталізували, ще один – 34-річний житель Вінницької області – помер дорогою в лікарню, повідомили в поліції Львівської області.

Увечері 9 лютого на водоймі поблизу села Новий Яр Львівської області четверо рибалок провалилися під лід. Про це 10 лютого поінформувала пресслужба поліції області.

"Про подію правоохоронців повідомив очевидець трагедії, котрий разом з іншими чоловіками відразу кинувся на допомогу рибалкам. Вони витягнули їх із води, надали домедичну допомогу, зняли з них мокрий одяг та розпалили на березі багаття для обігріву", – розповіли у пресслужбі.

Рибалками виявилися 35-річний львів'янин, 34-річний житель Городоцького району та двоє жителів Вінницької області віком 24 та 34 роки. Трьох із них госпіталізували, четвертий – старший із вінничан – помер дорогою в лікарню. За попередньою версією медиків, це сталося через переохолодження, додали у відомстві.

За цим фактом слідчі Яворівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою "нещасний випадок".