У Львівській області згоріло авто Міноборони, одна людина загинула, інша дістала опіки

Вантажний автомобіль ЗІЛ 131 горів на вантажній платформі залізничного вокзалу
Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області / Facebook

У місті Судова Вишня Мостиського району Львівської області рятувальники гасили ЗІЛ 131, що належить Міністерству оборони України. Причини інциденту встановлюють.

У Львівській області сьогодні вночі згорів автомобіль, що належить Міністерству оборони України, є жертви. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Інформація про пожежу у місті Судова Вишня Мостиського району Львівської області надійшла рятувальникам приблизно о 3.00.

На вантажній платформі залізничного вокзалу горів вантажний автомобіль ЗІЛ 131, що належить Міністерству оборони України. Унаслідок пожежі одна людина загинула, ще одна дістала опіки.

"Проводивши гасіння, паралельно було виведено з автомобіля чоловіка 1967 року народження, який отримав 60% опіків тіла, тулуба, обличчя та рук другого-третього ступенів. Погасивши осередок вогню, було знайдено ще одного чоловіка в середині автомобіля, медики констатували в нього смерть", – ідеться в повідомленні.

Причину займання встановлюють правоохоронці.