У Львові чоловік відкрив стрілянину в торговельному центрі, постраждалих немає

Чоловіка затримали
Фото: Igor Zinkevych / Facebook

23-річний житель міста Жовква Львівської області ввечері 4 лютого відкрив стрілянину, імовірно, із пневматичної зброї по людях і вітринах у львівському ТРЦ "Форум". Його затримали.

4 лютого в одному з торговельно-розважальних центрів Львова відвідувач відкрив стрілянину. Постраждалих унаслідок інциденту немає, повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Повідомлення про стрілянину правоохоронцям надійшло приблизно о 17.40. На місце події прибули співробітники управління поліції охорони, які затримали зловмисника.

Ним виявився 23-річний житель міста Жовква Львівської області. У чоловіка вилучено предмет, схожий на пістолет для відстрілювання гумових куль. Зброю доправили на експертизу.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Чоловікові загрожує до семи років в'язниці.

Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook повідомив, що інцидент стався у ТРЦ "Форум". За його інформацією, зловмисник стріляв по людях і вітринах нібито через проблеми в особистому житті.