У нардепа Грановського викрали ноутбук та сумку з документами – ЗМІ

Грановський не коментував інциденту
Фото: Александр Грановский / Facebook

Невідомі з-під будівлі Кабінету Міністрів України викрали автомобіль, в якому була сумка з документами на ім'я народного депутата від Блоку Петра Порошенка Олександра Грановського, пише "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на джерела в силових органах.

5 жовтня невідомі викрали автомобіль із-під будівлі Кабінету Міністрів України. Із машини викрали ноутбук та сумку з документами на ім'я народного депутата від Блоку Петра Порошенка Олександра Грановського. Про це пише "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на джерела в силових органах.

Повідомляють, що автомобіль було залишено неподалік від будівлі уряду з відкритими дверима і не заглушеним двигуном. Невідомі скористалися моментом і викрали машину. Було заявлено про викрадення. За допомогою GPS авто знайшли біля станції метро "Петрівка" без ушкоджень.

Видання зазначає, що Грановського вважають одним із найближчих соратників президента Петра Порошенка і "головною людиною у сфері впливу на судову вертикаль".

Сам нардеп поки ніяк не коментував цієї публікації.

Керівник штабу партії "Національний корпус" Назарій Кравченко у своєму Facebook повідомив, що намагався перешкодити викраденню автомобіля Грановського, пробивши два колеса у Mercedes. Інцидент він зняв на відео.