У Новомосковську загинув депутат міськради і редактор місцевої газети. Колеги та слідство підозрюють самогубство

Вибух стався на третьому поверсі багатоповерхівки
Фото: dp.dsns.gov.ua

Депутат Новомосковської міськради (Дніпропетровська область) журналіст Андрій Александрович, який дістав майже 100% опіків тіла під час вибуху і пожежі у своїй квартирі, помер у лікарні.

9 червня помер 38-річний депутат міської ради Новомосковська Дніпропетровської області Андрій Александрович, якого госпіталізували після вибуху в його квартирі. Першою про це повідомила у Facebook "Полезная газета Новомосковска", яку редагував Александрович.

Колеги вважають, що сталося самогубство.

"Напевно, це найбільша помилка в нашому житті – переживати невдалі моменти наодинці зі своїми думками. На жаль, таким в останній час був Андрій – замкнутий та повністю занурений у свої думки. Багато випробувань випало на його долю, а в останні роки життя ці випробування ставали все складнішими. Кар'єра журналіста та депутата залишила по собі не дуже приємну відмітину. Постійні стреси на роботі та у повсякденному житті", – наголошують у некролозі.

Вибух стався приблизно о 5.30 9 червня, інформувала пресслужба обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій. Горіла квартира на третьому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку. Із квартири на четвертому поверсі пожежники вивели семирічного хлопчика, він живий.

ТСН повідомляла, що в Александровича були опіки майже 100% поверхні тіла. Після того, як газова служба виключила витік газу, основною версією слідства став суїцид депутата, ідеться в репортажі.