У пораненого в перестрілці в Дніпрі адвоката Саакяна лікарі спостерігають позитивну динаміку

Стрілянина в Дніпрі сталася 24 липня
Скріншот: 9-channel.com / YouTube

Адвокат Едмонд Саакян перебуває в реанімаційному відділенні лікарні в Дніпрі.

Поранений у перестрілці 24 липня у Дніпрі адвокат, волонтер і колишній доброволець 20-го мотопіхотного батальйону Едмонд Саакян перебуває у Дніпропетровській лікарні імені Мечникова, лікарі спостерігають у нього позитивну динаміку, повідомила "112 Україна" заступниця головного лікаря лікарні Олена Гавва.

"Він зараз перебуває у відділенні реанімації №1. Його стан важкий, але на ранок – із позитивною динамікою. У нього є охорона", – заявила Гавва.

"Цензор.НЕТ" повідомляв, що 24 липня біля кафе "Дом" на проспекті Гагаріна, 92 Шевченківського району Дніпра чотири людини під'їхали на машині до групи ветеранів АТО. Відбувся обмін репліками, а потім ці четверо раптово відкрили вогонь з автоматичної зброї з дистанції кілька метрів по колишніх військовослужбовцях.

Хтось із групи учасників АТО зумів відкрити у відповідь вогонь із пістолета. Четверо нападників дістали поранення та перебувають під охороною в лікарні імені Мечникова.

Колишній доброволець 20-го мотопіхотного батальйону 93-ї бригади Збройних сил України Олексій Вагнер загинув на місці інциденту. Екс-боєць 11-го мотопіхотного батальйону 59-ї бригади Максим Іващук дістав важке поранення та помер дорогою до лікарні. Саакян дістав наскрізне поранення в живіт. Його брат Едуард не постраждав.

Начальник кримінальної поліції Дніпропетровської області Олег Грозь заявив, що стрілянина в Дніпрі виникла на ґрунті "економічних інтересів".