У Владикавказі горить завод "Электроцинк", у МНС Росії попередили про загрозу вибуху

Унаслідок пожежі в Північній Осетії загинула одна людина, двоє постраждали
Фото: 15.mchs.gov.ru

Унаслідок пожежі на заводі у Владикавказі в Росії загинув пожежник, ще двоє постраждали. Площа загоряння з моменту початку НП збільшилася в 4,5 рази.

У Владикавказі в Північній Осетії (Росія) горить завод "Электроцинк", повідомляє 21 жовтня прес-служба регіонального управління міністерства з надзвичайних ситуацій.

"Після прибуття пожежних підрозділів до місця виклику було встановлено, що в місті Владикавказ на вулиці Заводській, 1, на території ВАТ "Электроцинк" відбувається горіння в цеху електролізу цинку, на площі 1 тис. м&³2;. Унаслідок пожежі є постраждалі. Триває гасіння пожежі. Від МНС Росії залучали 62 людини особового складу та 18 одиниць техніки", – ідеться в повідомленні.

Агентству "Интерфакс" повідомили в прес-службі регіонального МНС, що площа займання з ночі, коли почалася пожежа, збільшилася в 4,5 рази. За словами співрозмовника, зараз вона становить 4,5 тис. м&³2;.

Унаслідок пожежі один пожежник загинув і двоє постраждали, повідомляє "Интерфакс". Окрім того, за словами співрозмовника видання, "відбувається виділення водню, є загроза вибуху".