У Запорізькій області чоловік із гранатою погрожував перекрити дорогу

У затриманого вилучили гранату "Ф-1"
Фото: depositphotos.com

Інцидент у місті Василівка Запорізької області стався ввечері 20 липня. Чому підозрюваний збирався перекривати дорогу, у повідомленні облуправління поліції не уточнюють.

У місті Василівка Запорізької області ввечері 20 липня правоохоронці затримали озброєного гранатою чоловіка, який погрожував перекрити дорогу. Про це повідомляє пресслужба запорізького облуправління Національної поліції.

У поліції уточнили, що спочатку підозрюваний сам зателефонував на лінію "112", а за кілька хвилин про озброєного чоловіка у продуктовому магазині правоохоронцям повідомив очевидець.

"Правоохоронці затримали озброєного хулігана. У нього вилучили гранату Ф-1. Підозрюваним виявився раніше судимий за корисливі злочини місцевий мешканець 1968 року народження, який, відповідно до медичного висновку, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Зловмисник – у минулому учасник АТО. Попередньо встановлено, що боєприпас він привіз із зони проведення операції Об'єднаних сил", – зауважили в поліції.

Про мотиви затриманого правоохоронці не повідомляють.

За фактом події порушено кримінальне провадження за статтями про незаконне поводження зі зброєю та хуліганство. Максимальне покарання за цими статтями – до семи років позбавлення волі.